SAXOPHONE

Ivar on Sax

Ivar on Sax is een jonge hippe saxofonist die al op zijn 14e begon met het improviseren op dancemuziek. Nu is hij in het binnen en buitenland te vinden met zijn saxofoon. Van spelen bij Toppers in concert, gave feesten en festivals tot videoclips, gastsaxofonist, muziekopnames en reclames. Door zijn charme en improvisatie talent is Ivar een veelzijdige, unieke artiest. Door zijn charme en improvisatie talent is Ivar een veelzijdige, unieke artiest.

In de afgelopen jaren heeft hij op honderden feesten met veel plezier en energie opgetreden. Zowel als solo artiest, in combinatie met een DJ en met zijn formatie isaxbonvineas. 

OVER IVAR

“Veelzijdig en charmant”

Door zijn vele ervaring, genres en improvisatie is Ivar van vele markten thuis. Zo heeft hij met isaxbonvineas in het voorprogramma gestaan van artiesten zoals Handsome Poets, Bløf, Direct, Douwe Bob en Miss Montreal. Is hij gastsaxofonist geweest bij onder andere de Toppers en Peter Koelewijn. Ook is hij te horen en te zien in de videoclip van Wolter Kroes. 

Daarnaast heeft IvarOnSax veel ervaring in de Dance Scene, waar hij een opvallende verschijning is met zijn improvisatie in clubs, discotheken en feesten. In het festival seizoen speelt hij vaak met zijn formatie isaxbonvineas door het hele land heen.